UNOHDITKO TIETOSI?

LUO TUNNUKSET

Cobra Wehrmacht

Arvio 5.00 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvioon.
(3 tuotearviota)

280.00

Poista
tuotetunnus (SKU) Cobra Wehrmacht (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Cobra Wehrmacht

Nämä uniikit Wehrmacht-bootsit ovat uskomattoman kestävät. Bootseissa on ainutlaatuinen muotoilu kärjessä, minkä ansiosta varpailla on enemmän tilaa ja bootsit ovat entistä mukavammat ja paremmat jalkaan. Wehrmachtit on valmistettu parhaista saatavilla olevista nahoista ja materiaaleista.

Todella vahvarakenteinen bikeri, joka on varteenotettava vaihtoehto perinteisille pyöräsaappaille. Teemme saappaasta mahdollisimman kestävän 2.2mm rasvanahasta nahkavuorilla ja öljynkestopohjilla. Kantapääkovikkeet eli kapit, jotka ovat saappaan lähes tärkein osa, ovat lähes kaikissa myytävissä tuontibikereissa luvattoman heikkoja. Laitamme kapit tähän malliin kaksinkertaisena, eli jos meidän nykyisissä bikereissä ne kestävät 10-15vuotta, Wehrmachtissa ne kestävät ikuisesti. Tällä haluamme näyttää, että vielä Suomessa pystytää valmistamaan saappaita, jossa hinta ja laatu kohtaavat.

T. Suutari P. Lahti

3 arviota tuotteelle Cobra Wehrmacht

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jouni.K.

  Vuosia pelkissä saappaissa marssineena voin sanoa että viikon käytön jälkeen ensivaikutelma on mahtava! Kevyet, jämäkät ja mukavat. Ainoa hiertävä kohtakin on varren yläreuna, se pehmennee äkkiä. Pohja on läpitikattu, joten sitä ei ehkä tarvitse itse liimata kuukauden jälkeen kiinni kuten kaikissa liimapohjaisissa kengissä, kuviointi on standardia, kumiseos on senverran pehmeää että pitää jonkinverran. Työnjälki on siistiä, ja rasvanahka hyvää. Kovikkeet varpaissa ja kantapäässä ovat tosiaan jäykkää tavaraa. Pohjienliimailut poislukien, on edelliset saappaat hävitetty parissa vuodessa tikkausten repeiltyä ja nahkojen puhkikuluttua. Jos nämä 3 vuotta pysyvät kasassa niin ostanen uudet samanlaiset. Niin, siis minähän olen jalkamies enkä motoristi, joten käyttö on sen mukaista.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Mika J.

  Aivan mahtawat bikerit sillä ne tuntuu jalassa hyvältä ja näyttävät todella laadukkailta! Kyllä näillä kengillä on ilo kävellä missä vain. 🙂 Kiitos, suutari Pekka Lahti.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Antti K.

  Erinomaiset kengät. Ollut muutaman vuoden käytössä ja kohta pitänee pohjat uusia. Muokkaantuu jalkaan hitaanlaisesti, kun on niin paksua nahkaa. Sitten kun on muodossa, niin jo on kiva kävellä tai ajella. Fiiliksellä voisin arvioida että nämä kestävät yli vuosikymmenen ihan tosta vaan.
  Suosittelen erityisen lämpimästi, parhaat saappaat joita olen jaloissani pitänyt.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TOP