FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Cobra Tankki-Maihari

(1 tuotearvio)

259.00

Poista
tuotetunnus (SKU) Maihari-pilotti (Tuote)Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Cobra maihari on tehty Wehrmachtin lestillä erittäin hyvä jalassa kuten vastaava biker.

1 arvio tuotteelle Cobra Tankki-Maihari

  1. Markku Mäkitalo

    Reilun kuukauden ovat kengät olleet nyt kovassa käytössä. Olen huonon kelin ja vuodenajan kenkänä pitänyt maihareita vuosikaudet. Päivän mittaan kävelen ulkosalla todella paljon. Armeijan ylijäämät ja vastaavat ovat tupanneet hajonneet parin vuoden sisään. Nykymaihareiden korjaaminen on myös mennyt melko haastavaksi… Nämä otin kokeiluun, josko olisi pidempiaikainen ratkaisu. Päivittelen arviota jos tulee matkanvarrella yllätyksiä, mutta tätä epäilen.

    Ensivaikutelma näistä kengistä todella positiivinen. Todella tukevat jalassa ja nahka laadukkaan oloista. Kenkä viimeistelyltään aivan eri luokkaa kuin perus-armeijamaiharit. Kuvat ei oikein tee oikeutta kengälle. Kengät tulivat ruskealla nauhalla, mielestäni tämä valinta sopii tähän saappaaseen kuvien mustaa paremmin. Kengillä on reippaasti massaa ja kaikin puolin vaikuttavat laadukkailta. Kun kenkiä vertaa vanhoihin maihareihini, täytyy sanoa, että ovat hintansa arvoiset. Varmaan tulee perään tilattua Cobran wings-saappaat vähän siistimpää käyttöä varten.

    Varoituksen sanana sanoa, että lesti on reilun kokoinen. Saapassukilla on näin syksyllä ja talven mittaan sopiva, mutta ohuemmalla sukituksella olisi reilu itselle. Omaa jalka taitaa olla toisin sanoen kapea.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Jos sinulla on hankaluuksia löytää jalkoihisi sopivia kenkiä, valmistamme ne erikseen mittatilauksesta. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle kengät, jotka ovat paitsi mukavat käytössä, myös näyttävät hyvältä ja ovat käyttäjälleen mieluisat.

Yleisimpiä syitä mittatilauskenkien tarpeeseen ovat leveät ja rintavat jalat, vaivasenluut, paksut tai hoikat nilkat tai pohkeet, tai keskenään eri kokoiset jalat. Tilauskenkien hintaan vaikuttavat valittujen materiaalien lisäksi kaikki muutokset, joita joudumme tekemään kenkien kaavoihin ja lesteihin.

Ortopedisiin jalkineisiin tehdään usein paljon muutoksia verrattuna perusmalleihimme, ja yleensä valmistammekin ensin sovituskengän, jonka avulla varmistamme varsinaisten kenkien sopivuuden. Tässä vaiheessa kuuntelemme asiakkaan toiveita ja teemme tarvittavat muutokset varsinaisiin kenkiin.
Mittatilauskenkiä valmistettaessa otamme huomioon mahdolliset tukipohjalliset tai muut käytössä olevat jalkatuet.

Mittataulukon avulla jalan koon määrittäminen on helpompaa.

 

 

TOP

Arvostelut

Boot Factory Oy

Arvostelut

Sami

TrustPilot
Ostin Hienot ja hyvälaatuiset kunnon paksua nahkaa olevat Cobra bikerit joihin olen erittäin tyytyväinen!! Toimitus oli myös nopea. Halusin myös tukea kotimaista käsityötä

Otto

TrustPilot
Tilasin bootsit postimyynnillä kotiin. Tämä osottautui kuitenkin huonoksi ratkaisuksi. Seuraavaksi väärän kokoisia kenkiä palauttamaan liikkeeseen ja sovittamaan uusia tilalle. Vanhoilla kengillä olin kävellyt ulkona, joten jouduin vaihdossa maksamaan pohjan vaihdon vanhoihin kenkkiin. Palvelu ja asiantuntemus pitäjänmäen liikkessä erinomaista. Bootsit hiertivät alkuun paljon. Nyt niitä jo kuukausia käyttäneenä voin todeta, etten ole parempia kenkiä koskaan omistanut. Tulen varmasti asioimaan liikkessä tulevaisuudessa.

Harri S.

TrustPilot
Nopea, laadukas ja hieno.

Tuija M.

TrustPilot
Laadukkaat tuotteet, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus.

Risto A.

TrustPilot
Tilaus hoitui nopeasti vaikka postilakko varmaan oli hankaloittamassa. Ja saappaat (Sendrat) ovat hyvät ja sopivat. Ennen tilausta kyselin valisemani mallin vertaamista jo omistamaani Sendran malliin koon suhteen.

Topi H.

TrustPilot
Kaupanteko on helppoa ja palvelu on ystävällistä,ja toimitus nopea.

Petri T.

TrustPilot
Laatutyötä, myös yksilölliset mitat huomioidaan mittatilaustyönä. Meni jonkin aikaa ennenkuin löysin tämän firman. Kysyin Mikkelin Graanin suutarilta, joka kertoi mistä saan kunnolliset bootsit. Ohjeet netissä mittojen ottoon, ja muutenkin selkeä sivusto. Nopea toimitus! Maksujärjestelyt mahdollisia. Suosittelen lämpimästi! Nimimerkillä, laatua janoava.

Esa U.

TrustPilot
Nopea toimitus. Tuote laadukas niin kuin luvattu.

Mr A

TrustPilot
Nopea toimitus ja hyvät tuotteet

Jussi

TrustPilot
Vuosien saatossa on tullut muutamat bootsit/maiharit/bikerit hankittua bootfactorista ja nyt ensimmäisen kerran verkkokaupan kautta.Samaa vanhaa tuttua laatua ja kestää oikein hoidettuna pitkään, nytkin tuossa jokunen pari valmiina radalle.Tuolla on kaupat täynnä muutaman kympin ja vähän kalliimpiakin kiina-jalkineita jotka itse asiassa tulevat lyhyen käyttöikänsä takia paljon kalliimmaksi.Laatu kunniaan ja rispektiä sen tekijöille!