FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Boot Factory alkaen vuodesta 1987

Boot Factory Oy Pekka Lahti on pieni perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1980. Omistaja Pekka Lahti oli tuolloin 22-vuotias ja keskittyi silloin pääasiassa jalkineiden korjaukseen. Samaan aikaan hän myös harjoitteli jalkineiden valmistusta, lähinnä tutuilleen, omakotitalon kellarissa. Vuonna 1988 valmistuivat ensimmäiset cowboy-bootsit, joihin jatkossa alettiin panostaa. Vuonna 1991 siiryttiin isompiin tiloihin Helsingin Vallilassa. Siihen aikaan ei valmistettu muita kuin cowboy-bootseja. Vuosien saatossa mallistoon on tullut monenlaisia jalkineita niin miehille kuin naisillekin. Kaikki jalkineet ovat täysin nahkaisia. Jalkineet ovat 100% suomalaista työtä ja panostamme koko ajan laatuun, joten jalkineidemme käyttöikä on 10-15 vuotta. Tiedämme jalkineiden käyttöiän siitä, että itse myös huollamme asiakkaillemme valmistamamme tuotteeet. Noin 20 prosenttia valmistuksesta on tilaustöitä, jolloin jalkineet tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ns. ”custom-made” -työnä. Boot Factory:ssä on valmistuspuolella Pekka Lahden lisäksi viisi työntekijää. Me tarjoamme Sinulle suomalaista osaamista ja laatua, josta itse vastaamme alusta loppuun. Pekka Lahti

TOP

Arvostelut

Boot Factory Oy

Arvostelut

Sami

TrustPilot
Ostin Hienot ja hyvälaatuiset kunnon paksua nahkaa olevat Cobra bikerit joihin olen erittäin tyytyväinen!! Toimitus oli myös nopea. Halusin myös tukea kotimaista käsityötä

Otto

TrustPilot
Tilasin bootsit postimyynnillä kotiin. Tämä osottautui kuitenkin huonoksi ratkaisuksi. Seuraavaksi väärän kokoisia kenkiä palauttamaan liikkeeseen ja sovittamaan uusia tilalle. Vanhoilla kengillä olin kävellyt ulkona, joten jouduin vaihdossa maksamaan pohjan vaihdon vanhoihin kenkkiin. Palvelu ja asiantuntemus pitäjänmäen liikkessä erinomaista. Bootsit hiertivät alkuun paljon. Nyt niitä jo kuukausia käyttäneenä voin todeta, etten ole parempia kenkiä koskaan omistanut. Tulen varmasti asioimaan liikkessä tulevaisuudessa.

Harri S.

TrustPilot
Nopea, laadukas ja hieno.

Tuija M.

TrustPilot
Laadukkaat tuotteet, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus.

Risto A.

TrustPilot
Tilaus hoitui nopeasti vaikka postilakko varmaan oli hankaloittamassa. Ja saappaat (Sendrat) ovat hyvät ja sopivat. Ennen tilausta kyselin valisemani mallin vertaamista jo omistamaani Sendran malliin koon suhteen.

Topi H.

TrustPilot
Kaupanteko on helppoa ja palvelu on ystävällistä,ja toimitus nopea.

Petri T.

TrustPilot
Laatutyötä, myös yksilölliset mitat huomioidaan mittatilaustyönä. Meni jonkin aikaa ennenkuin löysin tämän firman. Kysyin Mikkelin Graanin suutarilta, joka kertoi mistä saan kunnolliset bootsit. Ohjeet netissä mittojen ottoon, ja muutenkin selkeä sivusto. Nopea toimitus! Maksujärjestelyt mahdollisia. Suosittelen lämpimästi! Nimimerkillä, laatua janoava.

Esa U.

TrustPilot
Nopea toimitus. Tuote laadukas niin kuin luvattu.

Mr A

TrustPilot
Nopea toimitus ja hyvät tuotteet

Jussi

TrustPilot
Vuosien saatossa on tullut muutamat bootsit/maiharit/bikerit hankittua bootfactorista ja nyt ensimmäisen kerran verkkokaupan kautta.Samaa vanhaa tuttua laatua ja kestää oikein hoidettuna pitkään, nytkin tuossa jokunen pari valmiina radalle.Tuolla on kaupat täynnä muutaman kympin ja vähän kalliimpiakin kiina-jalkineita jotka itse asiassa tulevat lyhyen käyttöikänsä takia paljon kalliimmaksi.Laatu kunniaan ja rispektiä sen tekijöille!